Monday, 27 October 2014

Posted by The Nerdy Nutritionista on Monday, October 27, 2014 No comments
AsSalam dan Salam Sejahtera,

Cepatnya masa berlalu. Hari tu baru je excited dengar yang bulan ni ada double promotion iaitu Buy 6 Free 1 untuk ESP dan juga Buy 3 Free 1 untuk Mealshake.  Pejam celik dah tinggal 5 hari je lagi.

Mealshake saya makan jugak kalau saya berpuasa. Saya ambil Set Mighty 3 Gems waktu sahur. Tapi ESP ni special sikit sebab saya memang ambil tiap-tiap hari.  Hasilnya saya boleh nampak perubahan positif pada kulit, rambut dan kuku saya.  Saya juga rasa bertenaga dan kenyang sepanjang hari.

Nak kulit cantik? Nak kurus? Nak bertenaga? Nak banyakkan susu?  Customer saya kata kulit baby dia pun jadi cantik dan gebu sejak dia consume ESP untuk parut Czer dia. Hubungi saya untuk dapatkan ESP pada harga yang amat-amat berbaloi.  Jangan lambat tau.


Hazrina Zahid
Call/WhatsApp/Telegram/SMS - 0123123316
FB Page - http://www.facebook.com/thenerdynutritionista
Categories: , , , ,

0 comments:

Post a Comment