Wednesday, 22 October 2014

Posted by The Nerdy Nutritionista on Wednesday, October 22, 2014 No comments
AsSalam dan Selamat Sejahtera Semua,

Happy Diwali and happy holidays to all.. Sambil melepak kat rumah teringat pulak beberapa hari yang lepas kecoh pasal Rita Rudaini dah jadi ahli Shaklee dan aktif buat business Shaklee.  Bukan apa, dia nak ikut saya lah tu.. Hehehe.. Sebenarnya Rita Rudaini ni dah lama dah jadi pengguna Shaklee untuk menjaga kesihatan dan kecantikan dirinya dan juga untuk anak-anak dia.  Bila dah rasa 'The Shaklee Difference' atau 'The Shaklee Effect' terus join ahli.  Jangan salah anggap ye, Rita Rudaini bukanlah duta shaklee sebab Shaklee tak pernah dan tak perlu pun nak bayar mana mana celebrity untuk jadi duta.  Cukup sekadar feedback positif dari pengguna-pengguna Shaklee untuk spread the word pasal kebaikan produk Shaklee.


Saya pun dulu macam tu jugak.  Bezanya saya terus join jadi ahli then baru beli barang sebab saya nak beli barang dengan harga ahli.  Saya ni control freak sikit, kalau saya boleh beli sendiri, saya tak nak lah beli melalui orang lain.  That's why saya join dulu dan pegi beli sendiri apa barang saya nak. Untung jugak buat macam tu sebab bila kita makan sendiri pun bonus tetap masuk, jadi takdelah rugi kan?

Lepas setahun lebih makan sendiri baru saya decided nak buat business Shaklee ni betul-betul. Sebenarnya dah lama dah nak buat, tapi sebab banyak sangat bagi alasan dan sebab terlalu takut nak keluar dari zon selesa, saya lengahkan.  Tapi bila buat macam tu diri saya yang rugi kan? Yang paling saya takut ialah gagal, tapi Alhamdulillah suami saya dan ibu bapa saya memang bagi sokongan penuh kepada saya.  Diorang kata, kalau tak cuba tak tahu kan.. Betul jugak kan.. So here I am trying my best dan doa saya adalah semoga saya berjaya mengubah hidup orang lain menjadi lebih baik.

Oklah, itu saja entri kali ni.  Saya doakan Rita Rudaini berjaya dalam business Shaklee ni supaya dapat bantu lebih ramai orang untuk jadi lebih sihat dengan produk Shaklee. Kalau anda nak jadi macam Rita Rudaini jugak, nak rasa 'The Shaklee Difference' atau 'The Shaklee Effect', bolehlah hubungi saya seperti berikut.  Jumpa lagi!

Hazrina Zahid
Call/WhatsApp/Telegram/SMS - 0123123316
FB Page - http://www.facebook.com/thenerdynutritionista

Categories:

0 comments:

Post a Comment