Saturday, 1 November 2014

Posted by The Nerdy Nutritionista on Saturday, November 01, 2014 No comments
AsSalam dan Selamat Sejahtera,

Entri kali ni saya nak kongsikan khas buat ibu-bapa di luar sana yang tengah risaukan kesihatan anak mereka.  Adakah anak anda mengalami simptom-simptom seperti berikut?

- Kurang selera makan
- Selalu sembelit
- Lelah
- Selalu demam, batuk & selsema
- Pasif atau tidak cergas
- Masalah untuk fokus dalam pembelajaran
- Kurang berat badan

Kalau ada then bolehlah cuba untuk bekalkan nutrisi yang secukupnya kepada anak anda dengan Meal Shakes Shaklee.  Insya Allah, akan dapat mengatasi masalah-masalah yang disebutkan tadi. Meal Shakes adalah suplemen berbentuk serbuk perisa french vanilla. So senanglah kalau nak campurkan dalam susu atau minuman kegemaran anak anda.  Budak-budak memang sukakan rasa Meal Shakes ni.


Jom kita tengok testimoni dari ibu-ibu yang dah cuba Meal Shakes untuk kesihatan anak mereka.

1. Testimoni Anak Jarang Demam, Batuk & Selsema


2. Testimoni Selera Anak Meningkat


3. Testimoni Sembelit Anak Pulih


Meal Shakes ni sebenarnya bukan untuk kanak-kanak saja.  Bagi yang tak sempat breakfast atau sahur pun boleh makan Meal Shakes seperti dalam entri Set Mighty 3 Gems saya baru baru ni. Selain itu pesakit diabetes atau mereka yang tak lalu makan pun boleh ambik Meal Shakes ni. Berikut saya senaraikan kebaikan Meal Shakes.


Kalau nak tahu lebih lanjut, cepat-cepat hubungi saya.  Harga istimewa menanti anda.

Hazrina Zahid
Call/WhatsApp/Telegram/SMS - 0123123316
FB Page - http://www.facebook.com/thenerdynutritionista

0 comments:

Post a Comment