Monday, 19 January 2015

Posted by The Nerdy Nutritionista on Monday, January 19, 2015 No comments
AsSalam dan Salam Sejahtera,

Sejak sekolah dibuka beberapa minggu lepas saya dah mula terdengar keluhan ibu-bapa pasal anak tak sihat.  Yelah, bila anak-anak dah ke sekolah diorang mudah berjangkit dengan kawan-kawan. Tambahan pula dengan cuaca yang tak menentu sekarang ni.  Kejap panas, kejap hujan. Lagilah senang sakit. Jadi macamana kita nak pastikan yang anak-anak ni kuat dan dapat melawan jangkitan dengan sendirinya? Tingkatkan imunisasi badan mereka dengan membekalkan vitamin dan mineral yang mencukupi. Untuk itu, saya cadangkan Vita-Lea for Children.


Vita-Lea for Children ini mengandungi 18 vitamin dan mineral yang diperlukan oleh kanak-kanak membesar.  Antaranya adalah Vitamin A, B, C, D, E dan juga kalsium, magnesium dan zat besi. Ianya tidak mengandungi sebarang perasa tiruan, pemanis atau pengawet. Sebaliknya ianya mempunyai rasa anggur semulajadi

Alhamdulillah, saya dapat feedback dari beberapa orang yang anak diorang suka dengan rasa Vita-Lea for Children ni. Bulan Januari ni tengah ada Buy 3 Free 1 promo. Cepat pakat dengan kawan ataupun beli lah banyak-banyak, boleh buat stock. Tarikh akhir promosi ni ialah 31 Januari 2015.

Hazrina Zahid
Call/WhatsApp/Telegram/SMS - 0123123316
FB Page - http://www.facebook.com/thenerdynutritionista

0 comments:

Post a Comment